Friday, January 27, 2012

SUPERBOWL XLVI !!





Alamak matilah aku, Superbowl tahun ni adalah yg paling ganas selepas tahun 2009 !!!

Kenapa?? saya penyokong tegar New England Patriots dan mereka akan berdepan dgn New York Giants !!



sekali lagi !!

NEW ENGLAND PATRIOTS


NEW YORK GIANTS


pertama mereka bertanding pada tahun 2009 !!! dan New England Patriots kalah pada saat-saat penghabisan.

Tetapi tahun ni, adakah New England Patriots akan menang??

Saya berharap mereka menang !!

Dah aku peminat !!!

ini Tom Brady, Quarter Back New England Patriots, dia mcm Captain Pasukan la dlm bola sepak !!







ini coverage dia !! damn Malaysia xde?? xpe Astro ada atau tgk On9 !! garenti ada punya !!

Tekan gambar untuk melihat besar


Paling aku marah, kan sekarang ni winter.. cheerleaders xde la pakai sexy2 jadi kenapa si TV astro nak potong lak?? pesal?? biar la.. tunjuk la betapa kuatnya semangat kesukanan Amerika !!

Org yg censored tu mcm sengaja bagi kita tgk On9 !!!







saya rasa sad sbb John Madden xakan jadi sportscaster, dia sudah bersara selepas berpuluh tahun menjadi sportscaster yg paling terbaik !!

1 comment:

  1. amboii..minat sungguh aiman ni dgn supernowl ni yea

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails