Friday, July 31, 2009

Pasal Mimpi

NOT MIMPI BASAH k !!!

sorry to everyone sbb dah lama tak blog.. i was bz working n masa i nak blog mesti line buat hal... huhu apa khabar??

nak kata i jiwang mode.. maybe not..

well i am not listening to this great songs...

Kugiran Malaya - Epilog Cinta

Billy Joel - Uptown Girl
BETTER THAN WESTLIFE k !!!


video

tgk video tu n give me a comment

cite dia mcm ni... masa tu i kerja.. duk testing satu server ni dgn software kita design ni... dah bagi mcm2 pressure sbb nak bagi dia HANG.. tapi tak jadi2 gak.. dah pelbagai usaha digunakan tapi masih bertahan software kita ni... disebabkan nak cari bugs or flaws dia... i fikir sampai tertidur..

n then i termimpi la... i mimpi rakan sekerja ku yg practical dulu.. datang ke office dan dia senyum dan lambai pada saya... mmg terkejut la.. siap tak nak tidur lagi.. bangun terus.. tapi kan... saya pun terfikir kenapa dia datang?? sedangkan.. i tak pikir pasal dia... (jgn salah faham, maksud saya, saya kerja sampai tak ingat org lain)

so apa awk rasa kenapa dia masuk mimpi tu???

p/s: ingat cite ni akan sementara ada di blog nin tau !!! nanti nak delete so cepat2 comment n do whatever u want !!

pada girl yg saya termimpi tu... kalau awk ada baca ni.. i harap u tell me ur feelings to me.. i tak nak lagi live in a confusion also tak nak dilukakan oleh another girl in my life. Also i tak nak hidupku ganggu hidupmu.. i tak nak sbb me.. awk tak nak kerja.. so plz understand !

9 comments:

  1. Sure. How'd you like it? Giv me the exact measurements for the cover as well

    ReplyDelete
  2. kite mimpi orang lain...gitu ea aiman?

    i pun selalu jugak mimpi tentang org lain, even we musuh.

    i don't know..mybe u terlalu think about her kot...or..she think about you...or it just mainan tidur...thats it...

    don't take it serious...cool, mainan tidur...entah2, u suke die x?? heee

    ReplyDelete
  3. Well Aqila.. i tau ramai my frens kata "she teringat me,"

    sbb i tak pikir satu sen pun pasal dia...

    somehow dia masuk my mimpi tu terkejut.. many said she thinks about me or ... well yg i mmg mcm susah nak caya...

    ReplyDelete
  4. maybe it a sign from god...
    why not, u talk to her...sekali pun ok..
    mana tau, thats can clarify ur dreams.

    u still dream about her lagi??

    ReplyDelete
  5. aiman jiwang..... :PPPPPPPPPPPP

    hehehe

    ReplyDelete
  6. Hai Aiman!

    memang ramai yang akan mengatakan perkara yang sama tentang mimpi aiman tu. atau dalam bahasa yang mudah, mimpi tu mainan tidur. :) mungkin aiman tak perlu fikirkan sangat perkara-perkara macam ni. just go with the flow, ya? saya tak pandai sangat bab-bab mimpi ni. lebih baik tanya pada yang lebih mengetahui. Wallahua'lam

    ReplyDelete
  7. Aqila: yes i guess so... tapi i talk to her i facebook not by phone... tak dream sgt pun..

    Suraya: ada ada je u ni...

    Dill: u are rite.. but thanx for ur answer !

    ReplyDelete
  8. oyay...ignore je k...its just something we don't know what it is...

    u still can move foword without her in your life..rock(yeyah)

    ReplyDelete
  9. maybe...

    in the nearest time
    u will bump into her or sumtin? lol

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails